HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Danske bryggerier - Herslev Bryghus

Skrevet d. 12 December 2004
 Erfaringen fra at brygge øl med omtanke og fokus på kvalitet, stammer dels fra hans baggrund som landmand og dels fra hans ophold i både Tyskland og Skotland. I udlandet har han tilegnet sig viden om brygning af øl.

At bryggeriet leverer et kvalitetsprodukt er afgørende for Tore Jørgensen. 3000 liter øl bliver det til om ugen - og dermed kan alt overvåges i detaljer. Sådan skal det være. Tid til øllet og en snak med kunderne, som kommer forbi gården, hvor bryggeriet er opført.

Har du lyst til at besøge bryggeriet, så tøv ikke med at spørge om øllets tilblivelse - Tore Jørgensen brygger øl for din skyld.

Herslev Bryghus har åbent om fredagen mellem 13.00 og 18.00 samt lørdag fra 9.00 til 12.00



Se alle artikler