HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Capisch

Skrevet d. 9 September 2002

- Fantastisk, fremragende - enestående...

I hjertet af København, lidt gemt i en lille charmerende sidegade til Strøget ligger Capisch, den café i København som efter min smag byder på det mest ”velsmagende” menukort for tiden. Efter flere besøg på stedet kan jeg konstatere at den gode smag og kvalitet, rent faktisk gentagende gange overrasker mig.

Capisch ejes og drives af Michael og Christina. Michael er køkkenchefen med fingeren på pulsen og Christina tager sig kærligt af gæsterne i caféen. Capisch har åbent alle ugens dage og byder på et spændende menukort både til frokost- og aftengæster.

Caféen er præget af varme farver på væggene og masser af stearinlys, god musik i højttalerne, og smukke malerier som alt sammen bevirker at Capisch udover den fremragende mad, også er et rigtig hyggeligt og indbydende sted at være.

Michael og Christina forstår kunsten at gøre besøget på Capisch til en god oplevelse, altid et smil på læben, og god tid til gæsterne, hvilket man ikke oplever ret mange steder mere.

Maden er et kapitel for sig. Michael er manden bag sammensætningen af menukortet, og samtidig personen som får tingene til at ske i køkkenet. Dagens pasta er nok min personlige favorit, efter at have prøvet den flere gange, og altid en ny kombination – den er en sikker hitter.

Nu hvor vi snart går de kolde efterårstider i møde, kan jeg klart anbefale Capisch. Hvis du ikke kan holde varmen, og fryser en smule, eller måske meget – så får du ihvertfald varmen ved et besøg på Capisch.

Stedet
Capisch
Hyskenstræde 12, st. th.
1207 København K
Telefon 33141194

Digitalt
www.capisch.dk



Se alle artikler