HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Madgal.dk er tilbage

Skrevet d. 25 November 2003

I første omgang vil man ikke opleve de store ændringer og indholdsmæssigt vil der ikke være de store revolutioner i den næste måneds tid. Vi har prioriteret det højt blot at få siden op at køre igen, da der er mange medlemmer som har oprettet deres egen opskriftssamling og menuplan.

Hvem er de så de nye ejere?

Undertegnede har lige fra min spæde barndom på en kvæggård i det mørke Jylland haft en stor interesse for mad og fødevareproduktion. Denne lidenskab har jeg senere forfulgt, endda i en sådan grad at min bedre halvdel er uddannet i faget og er chef i et institutionskøkken.

Midt i halvfemserne slog vi os, lige som så mange andre på strudsefarming. Og så de stædige jyder vi er, har vi kæmpet for dette brave dyrs fortræffeligheders udbredelse lige siden. En del besøgende har i tidens løb spurgt hvad det var der gjorde at vi gav os i kast med en så underlig produktion. Mit svar har altid været - at jeg ved ikke om man skal være lidt tosset, men jeg tror det hjælper.

Nej spøg til side. Pionérånd - sagt i al ubeskedenhed. At have været blandt de første i Danmark som gav sig i kast med denne produktion har været en stor udfordring og yderst berigende.

Stort set samtidig åbnede vi en mere eller mindre traditionel gårdbutik og det gik egentlig ganske fornuftigt, men da vi jo er bosiddende på den jyske højderyg hvor der er langt mellem husene er kundegrundlaget heller ikke det bedste. Derfor har vi siden 2001 beskæftiget os med internetsalg af fødevarer. Det har gjort det muligt at udvide vort sortiment til idag at omfatte stort set alle kødtyper, en del forskellige oste, saft, marmelade, økologisk vin samt frugt og grønt. Alt sammen leveres lige til døren i hele kongeriget Danmark (desværre dog kun til brofaste forbindelser).

Har du lyst til at stifte bekendtskab med et stort udvalg i fødevarer fra små kvalitetsbevidste danske fødevareproducenter - så tag et kig på www.gaardbutikkendirekte.dk

Nå ja, jeg skal måske lige nævne at man på www.gaardbutikkendirekte.dk kan betale med Dankort. Når man bruger sit Dankort til internetbetalinger er der ingen selvrisiko, og man kan således aldrig komme af med penge uden at have fået varer!

Madgale hilsner

Lars Klingenberg Poulsen



Se alle artikler