HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Ben & Jerry´s kult-is i Danmark

Skrevet d. 20 Juni 2005
Ben Cohen og Jerry Greenfield var barndomsvenner i Vermont i USA og levede et ganske roligt hippieliv til de i 1977 tog et 5-dollars brevkursus i, ”hvordan man laver is”. Det forandrede deres liv for altid, og i 1978 åbnede de deres første isbar.

”Det er mere end bare end is, det er en livsstil. Isene er bogstaveligt talt proppet med gigantiske bidderaf alt fra hvid og mørk chokolade, valnødder, pekannødder og chokoladeovertrukne mandler,” siger salgsansvarlig Jakob Slaatorn Knudsen fra Ben & Jerry’s.

Det kendetegner Ben & Jerry’s, at har du først smagt én is, så kommer du igen, for uden at overdrive, er det en halv liter is-nydelse i særklasse.

”Glem for en stund alt om kalorieindhold, spis naturlige råvarer og mindst 25 % fløde fra fritgående køer,” fortæller Jakob Slaatorn Knudsen, der glæder sig til at præsentere danskerne for blandt andre The VerMonster, Peace Of Cake og New York Super Fudge Chunk.

Ben & Jerry’s super-premium is kan købes i Århus, Ålborg, Odense og København. Fem smagsvarianter fås fra mandag den 13. juni hos 7-eleven butikkerne i Danmark.

Over syv procent til humanitært arbejde
Én af Ben & Jerry’s deviser er Peace, Love og Ice Cream og den sociale ansvarlighed blandet med opsigtsvækkende produkter, har udviklet de to, der har ført det ægte amerikanske eventyr ud i tyve lande. Ben & Jerry’s hadede at dyrke sport, da de var unge og det var et slaraffenland for de to madelskere at eksperimentere med is, og det har de gjort lige siden. Isene er tilført alt, der er lækkert og det gerne i store størrelser. Fra starten har de satset på personlige smagssammensætninger i isene. Samtidig engagerer de sig i socialt arbejde og giver 7,5 % af deres overskud til humanitært arbejde.


Se alle artikler