HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Vind et gavekort på 500,- kr. til Guldbageren

Skrevet d. 22 November 2004

Danmarks største bagerkæde
Med mere end 150 butikker er GuldBageren Danmarks største frivillige bagerkæde. De danske forbrugere har efterhånden kort afstand til deres nærmeste GuldBageren butik.

GuldBageren – et navn og en profil, kendt for kundeservice og brød af høj kvalitet
Som medlem af GuldBageren drager den selvstændige bager fordel af det velkendte GuldBageren navn. Et navn, der i forbrugernes bevidsthed, står for en høj grad af kundeservice og brød/kager af ekstra god kvalitet.

Nye produkter - kun hos GuldBageren
Hos GuldBageren udvikles og lanceres der løbende nye brød og kager. Produkter, som forbrugerne kun kan få hos GuldBageren, idet nye brød og kager kun lanceres, hvis de ikke findes på markedet i forvejen. Dertil kommer at produkternes navne og opskrifter registreres og kun tilhører kæden. Det betyder, at kunden ikke vil kunne gå til nabobageren og købe den samme vare.

Indkøb og markedsføring – fællesskab gør stærk
Med over 150 GuldBageren kolleger i ryggen er der en stor indkøbsmængde at forhandle med, når der skal forhandles priser hos leverandører. Netop den forhandlingsstyrke gør det muligt at skaffe midler til en løbende markedsføring og dermed gøre forbrugerne opmærksomme og interesserede i de nye produkter. 



Se alle artikler