HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Ølnyt

Skrevet d. 8 April 2005
Måske nyt bryggeri i Helsingør

Det har svirret med rygter i Helsingør den sidste uges om det nye mikro-bryggeri, der ifølge ugeavisen Nordsjælland, skal etableres i den indre by i Helsingør, og Helsingør Dagblad erfarer, at det er i Strandgade 73, der ejes af Olsen Helsingør ApS, og hvor Helsingør Vinhandel har til huse, at mikro-bryggeriet skal indrettes.
Indehaverne af Helsingør Vinhandel har ingen kommentarer til Helsingør Dagblads oplysninger. Men afventer resultatet af et møde i ejendoms- og miljøudvalget, før de vil kommentere oplysningerne.

Bryggerigruppen erhverver en betydende regional polsk bryggerivirksomhed

Bryggerigruppen har købt den betydende regionale polske bryggerivirksomhed ”Browary Polskie Brok-Strzelec S.A.".
Købet indbefatter fire regionale ølmærker, der især sælges omkring Krakow, i Øvre-Schlesien samt ved østersøkysten baseret på bryggerierne i Jedrzejow (tæt på Krakow) og Koszalin (mellem Stettin og Gdansk).
Samtidig erhverver Bryggerigruppen 48 procent af aktierne i ”Perla-Browary Lubelskie S.A.” med styrke i Lublin-området.

Ny lukkelov - en fordel for restaurationsbryggerier

Med ophævelsen af forbudet mod samdrift er der udsigt til, at de danske restaurationsbryggerier kan sælge deres produkter på flasker - ud af huset.
Den mulighed har restaurationerne hidtil været forhindret i, men hvis den nye lukkelov vedtages kan det betyde flere forskellige øl på det danske marked.



Se alle artikler