HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Vind et Webergrillsæt og en grillstarter

Skrevet d. 7 Juni 2004

I en Weber grill er der ingen grænser for hvad der kan tilberedes. Hele kyllinger, stege og selvfølgelig bøffer og pølser. Du kan også bage i en Weber-grill ja egentlig er det kun fantasien som sætter grænser...

Da George Stephen, grundlæggeren af Weber Stephan Products Co., designede den første kugleformede grill i 1952, startede han en baghaverevolution. Han var træt af de mange åbne grill som udsatte maden for vind, aske og opblussende flammer, derfor bestemte han sig for at sætte et låg på, bogstavligt talt.

På det tidspunkt arbejdede George for Weber Brothers Metal Works, i Chicago, hvor de smeltede metal stykker sammen og støbte skibsdele af det. Det var her George´s idéer tog form. Han vidste at en kugleformet gryde med låg var nøglen til succes. Han tilføjede tre ben i bunden, et håndtag i toppen, og tog besynderligheden med hjem. George´s naboer grinede, da de så hans anderledes grill, men da de smagte det perfekte tilberedte kød, blev de nødt til at eje en af disse grill. Pludseligt var George´s "tåbelighed" i så stor en efterspørgsel, at han ikke kunne fremstille dem hurtigt nok. Weber kuglegrillen blev hurtigt et amerikansk symbol for god mad og underholdning.

 



Se alle artikler