HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Vind 1.000,- kr. til Bilka

Skrevet d. 8 November 2004
I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Danmark. I dag omfatter Bilka-kæden 13 lavprisvarehuse fordelt over hele Danmark.

Bilka A/S bygger på en enkel filosofi: Kvalitet til lavpris, god kundeservice og dygtige medarbejdere. Og sådan har det været siden 1906, det år, hvor den kun 20-årige Ferdinand Salling lagde kimen til det, der i dag er Dansk Supermarked Gruppen A/S. Den gruppe som Bilka, A-Z, Føtex, Netto samt Tøj & sko er en del af.

I Bilka er varesortimentet bredt. Der er ca. 100.000 forskellige varenumre fordelt på såvel fødevarer og andre dagligvarer som på en lang række udvalgsvarer. I de tolv Bilka varehuse i alt er der i gennemsnit 40.000 kasseekspeditioner pr. uge pr. varehus.

Alle fødevarer købes ind til Bilka af Dansk Supermarked Indkøb I/S, mens nonfood varer købes ind af hhv. Bilka Indkøb og af Dansk Supermarked Nonfood. Bilka Indkøb køber varer indenfor tekstil, havecenter, bolig, sport og byggemarked, medens Dansk Supermarked Nonfood køber varer indenfor parfume, lys, servietter, isenkram og elektronik.


Se alle artikler