HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Ugens gode vine - uge 2

Skrevet d. 11 Januar 2006

To af dem er prismæssigt kraftigt nedsat og det hjælper selvfølgelig på kvalitet-for-pengene forholdet. Den ene er "årets stjernevin 2006" fra H.J. Hansen Vin. Det er Frescobaldi Castiglioni Chianti 2004. Det er en mellemfyldig vin med moden frugt og en meget behagelig og harmonisk smag, der dog også har et godt bid. Vinen er forholdsvis nem at gå til og er i det hele taget godt skruet sammen. Den scorer 86/100 pts. Normalprisen er kr. 84,75, så der er tale om et supertilbud til kun kr. 59,75. Den fås hos H.J. Hansen Vin og i Magasin.

Samme sted kan du få en anden af ugens bedste vine - Haselgrove Cabernet Merlot Picture Series 2003 fra Australien. Den er mellemfyldig med lækker frugt og en kraftig men alligevel blød smag. Her er en del fad, men det holdes godt i skak af frugten. Vinen slutter langt med god frugt og en let sødmefyldthed. Den scorer 87/100 pts. Normalprisen er 99,75, så til kun 59,75 v/3 fl. er der tale om et ekstraordinært godt tilbud...

Den sidste vin med 5 stjerner er fra "verdens ende" i Patagonien i Argentina. Del Fin Del Mundo Malbec Reserva 2004 er en mellemfyldig til fyldig vin med god frugt og en ret voldsom smag, der er fyldt med tykke men absolut bløde tanniner. Fadlagringen er kraftig men den er flot integreret og dominerer ikke. En kraftbasse, der dog smager virkelig godt! Og super til prisen på kr. 69,95 v/12 fl. Den scorer 87/100 pts. og fås hos Philipson Wine.



Se alle artikler