HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i artikler

Betaling og levering

Skrevet d. 7 April 2002

Betaling
Umiddelbart efter din tilmelding til et abonnement hos madgal.dk vil du modtage en ordrebekræftelse både på din skærm, og via email. I denne ordrebekræftelse får du tildelt et 4-cifret abonnementsnr, dette skal bruges ved betaling, og henvendelse til madgal.dk vedr. dit abonnement.

Du bliver også bedt om at indbetale et beløb på vores konto som svarer til dækning af din første måneds leveringer på enten kaffe eller te. Det er vigtigt, at du straks indbetaler dette beløb, da leveringen først påbegyndes efter at vi har modtaget din indbetaling, husk her at angive dit abonnementsnr ved indbetaling. Det er kun den første betaling som betales på denne måde, fremover vil du modtage et girokort hver måned, og når dette er betalt forlænger dit abonnement med det antal leveringer du har bestilt og betalt for. Denne betaling kan du også tilmelde til BetalingsService i din bank.

Ved oprettelse af abonnement betales der forud for en måneds leveringer. Har du eksempelvis tilmeldt dig et abonnement med levering hver 14. dag, vil første betaling lyde på to leveringer. Dette fungerer som en form for sikkerhed, og hvis du en dag opsiger dit abonnement, vil du herefter få leveret de abonnementspakker, du har betalt for ved abonnementets start. Forudbetalingen er at betragte som den bindingsperiode, du har, hvis du en dag ønsker at opsige dit abonnement.

Levering
Varerne afsendes altid onsdag og  leveres altid torsdag.


Opsigelse af abonnement
Hvis du en dag ikke længere ønsker at forlænge dit abonnement skal vi vide det senest 14 dage før din sidste levering i indeværende måned. Hvis din opsigelse overskrider skæringsdatoen vil du blive opkrævet for 1 måneds leveringer mere. Opsigelse skal ske skriftligt pr. mail til kundeservice@madgal.dk.

Vi håber at du bliver tilfreds med dit abonnement hos madgal.dk

Med friske hilsner

Madgal.dk

 



Se alle artikler