Rullesteg af kylling

Skrevet d. 21 Marts 2002
Ingredienser
1 fed Hvidløg
100 g Sveske
150 g Appelsin
1 tsk Salvie (blade)
600 g Kylling

Fremgangsmåde
1. Køb en stor kylling og skær brystfileterne af uden at skære dem fra hinanden. (Brug resten af kyllingen til suppe).
2. Krydr kødsiden af kyllingebrystet med salt, peber, hvidløg og salvie og læg appelsinskiver i mellem. Kom kyllingebrystet i pose til næste dag.
3. Giv sveskerne et opkog i ½ dl vand, dryp dem af i en sigte og skær dem i stykker.
4. Erstat appelsinstykkerne med svesker og snør brystet sammen til en rulle.
5. Steg det 30 min. ved 220 grader, eller til saften er klar, når man stikker i det med en kødnål.
6. Giv det evt. et par minutter under grillen, hvis skindet ikke har taget farve. Lad det hvile 10 min. før det skæres ud.