Laurbærbøf med tomat

Skrevet d. 13 April 2005
Ingredienser
500 g Hakket oksekød
2 tsk Salt
0 dl Persille (Hakket)
15 g Smør
1 dåser Flåede tomater (hakkede)
6 cl Laurbærblad (pynt)

Fremgangsmåde
1. Bland det hakkede kød med æg, hvidløg, salt, peber, smuldrede laurbærblade og persille. Varm smørret på en stegepande. Kom farsen på panden, og glat den ud til en stor bøf med paletkniven.
2. Stik laurbærbladene ned i kødet. Brun bøffen ca. 2 min. på hver side! Vend bøfferne ved at lade den glide ud på et fad eller låg, læg panden over og vend det hele rundt.
3. Hæld de hakkede tomater på panden. Løft lidt op i bøfferne med en paletkniv, så tomaterne fordeler sig på hele panden. Lad bøffen stege færdig på ca. 5 min. under låg.