Champignonsuppe

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
25 g smør
1 hakket løg
500 g kyllinge/kalkunkød i strimler
500 g champignon
1 liter vand
3 kyllingebouillonterninger
3 grønsagsbouillonterninger
1 1/2 dl fløde
3 spsk mel
3 forårsløg
salt, peber
3. krydderi efter smag
2 plader butterdej
revet pizzaost

Fremgangsmåde
Løg, kylling og champinon brunes i smøret. Vand og bouillonterninger kommes ved. Fløden røres op med melet og kommes ved. Koger op og smages til. Butterdejen rulles ud og skæres i stykker på ca. 20 x 20 cm. Suppen hældes i en suppekop og dækkes med butterdejen. Pizzaosten og groft salt drysses på dejlåget og det sættes i en 200 grader varm ovn til dejen er gyldenbrun ca. 20 min.
Færdig til servering.
Den tager sig utroligt festlig ud.