Mexikansk kylling

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
4 personer
2 store kyllingebryst-filet ( ca. 300 g), afpudsede og skåret i strimler
2 peberfrugter i strimler
2 mellemstore rødløg i tynde skiver
1 fed fint hakket hvidløg
1 pakke Fajita- mix eller tilsvarende mexicansk krydderblanding
2 dl. vand
½ dåse chilibønner
1 dl. ketchup
1-2 dl. Fromage Frais
1 pk tortillas
½ skrællet og hakket agurk
½ hakket rød eller gul peber
Tabascosauce


Fremgangsmåde
Svits kyllingestimlerne på en sautépande smurt med 1 tsk god olie.
Efter 1-2 minutter tilsættes peberfrugt, løg og hvidløg. Det hele svitses yderligere 2 minutter.

Drys Fajita-mix over kød og grøntsager, vend det sammen og tilsæt vand. Dæmp varmen og lad retten simre et par minutter uden låg.

Tilsæt bønner og ketchup. Kog retten op og tilsæt Fromage Frais til konsistens og smag er tilpas. Lun tortillaerne efter anvisning på pakken. Ved serveringen lægges 1 tortilla på hver tallerken.

Læg et par gode skefulde af retten i en stribe på midten, men sådan at striben slutter 5-7 cm. fra kanten i den ene side. Kom agurk, peberfrugt og evt. Tabasco ovenpå fyldet. Fold den frie kant over fyldet, og fold dernæst siderne ind over. Tag tortilla-pakken op og snup en stor bid
- velbekomme - og husk servietter!

Kan også serveres uden tortillas, i stedet kan du servere f.eks. ris til.