Colesaw (amerikansk kålråkost)

Skrevet d. 26 Maj 2010
Ingredienser
350 g (ca. ¼) hvidkål
200 g (ca. 2) gulerødder
1 tsk revet løg
30 g (3 spsk) hasselnødder (kan udelades)
2 spsk hakket persille
1 nip kommen (kan udelades)

Dressing
5 spsk (80 g) god mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 tsk sukker
salt og peber

Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til dressingen blandes sammen. Hvidkålen befries for de yderste blade samt stok, og den snittes fint. Gulerødderne skrælles og rives på et råkostjern, løget pilles og rives fint på et råkostjern. Hasselnødderne og persillen hakkes. Grønsagerne blandes med dressingen og evt. kommen, salaten smages til og nødder kan evt. drysse over.