HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Verdens hurtigste laks

Skrevet d. 25 September 2001
Ingredienser
800 g Laks (filetter, uden skind)
5 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen, så den bliver knaldvarm - bedst med over- og undervarme på 250 grader (eller varmluft på 220 grader).
2. Skær laksefileten i fine, godt 1 cm tynde skiver. Pensl en bageplade med 2 spsk olivenolie, fordel lakseskiverne på den - læg dem ved siden af hinanden, ikke over hinanden, ellers bliver det ikke godt.
3. Krydr med salt, peber, citronsaft og dryp rigeligt med olie over.
4. Sæt bagepladen i den meget varme ovn på midterste rille og steg laksene i 2-3 minutter. Det var det!
5. Smager godt sammen med: franskbrød eller kartofler og salat, tør, let hvidvin