HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sukkerærter med citronsmør

Skrevet d. 4 December 2001
Ingredienser
500 g Sukkerærter
2 spsk Smør
2 spsk Citronsaft
1 knsp Sukker

Fremgangsmåde
1. Skyl sukkerærterne og lad dem dryppe af. Skær de spidse ender af og træk derefter strengene ud, hvis der er nogen.
2. Smelt smørret i en pande og rør halvdelen af den revne citron i. Kom sukkerærterne på panden, vend ærterne i citronsmørret og lad det dampkoge 8-10 minutter. Ærterne skal stadig være dejligt sprøde at bide i. Smag til med salt, peber, citronsaft og 1 knsp sukker. Drys med resten af citronskallen.