HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Smuldreæblekage

Skrevet d. 6 Februar 2002
Ingredienser
250 g Hvedemel
250 g Smør
1 kg Æble
250 g Sukker
1 tsk Kanel (stødt)
25 g Smør (til formen)

Fremgangsmåde
1. Smuldr mel og smør i en skål.
2. Kom sukker sammen med mel og smør og bland godt. Dejen skal ikke hænge sammen.
3. Tænd ovnen på 175 grader.
4. Smør et ildfast fad med smør.
5. Skyl og skræl æblerne og fjern kernehuset.
6. Skær æblerne i tynde både og læg dem i det smurte fad.
7. Bland sukker og kanel og drys det mellem æblerne.
8. Dæk æblerne med smuldredejen og bag kagen i ovnen i 45 minutter.