| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Kartoffel-porresuppeSkrevet d. 6 Februar 2002Ingredienser2 stk Porre 4 stk Kartofler (gerne bagekartofler) 1 l Bouillon (grøntsags- eller hønse-) 1 dl Fløde 0 bundter Purløg Fremgangsmåde 1. Rens porrerne og skær dem i skiver (kun den hvide del af porren skal bruges).
2. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
3. Bring bouillonen i kog i en gryde med låg.
4. Kom grøntsagerne i. Læg låg på igen og skru ned for varmen.
5. Lad grøntsagerne småkoge i 20 minutter.
6. Lad grøntsager og grøntsagssuppe køle lidt af.
7. Blend det hele, men tag kun lidt af gangen - ellers sprøjter det til alle sider.
8. Kom suppen tilbage i gryden og varm den op.
9. Kom fløden i og smag til med salt og peber. |