HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rabarbertærte

Skrevet d. 9 April 2002
Ingredienser
200 g Hvedemel
125 g Smør
50 g Flormelis
1 stk Æg

Fremgangsmåde
1. Lav en mørdej af mel, smør, flormelis og æg.
2. Lad dejen hvile koldt et stykke tid og rul den derefter tyndt ud.
3. Læg dejen i en stor tærteform og fordel heri rababerstykker.
4. Drys med meget sukker og bag tærten ved 165 grader til den er meget gennembagt, ca. 35 minutter.