HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Sommersalat

Skrevet d. 9 April 2002
Ingredienser
200 g Rygeost. let
100 g Cremefraiche. 18%
1 bundter Radiser
3 stk Tomat

Fremgangsmåde
1. Rør rygeosten med cremefraichen eventuelt blandet med græsk yoghurt.
2. Smag til med salt, peber og en anelse sukker.
3. Hak grøntsagerne og bland dem i. Pynt til slut med purløg.