|  | ||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||
| Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
| Kategorier | ChokoladekageSkrevet d. 6 Februar 2002Ingredienser100 g Cacaopulver 3 tsk Bagepulver 4 stk Appelsin (usprøjtede) 450 g Smør (blødt) 300 g Sukker 4 stk Æg 250 g Mørk chokolade (til overtræk) 2 dl Vand 1,5 dl Mælk Fremgangsmåde 1. Tænd ovnen på 175 grader. 2. Skyl appelsinerne og riv den gule skal. 3. Bland mel, cacao, bagepulver og reven appelsinskal i en skål. 4. Rør smør og sukker sammen i en anden skål, til det er cremet og sukkeret er er opløst. 5. Kom æggene, et af gangen, i skålen med smør og sukker, rør godt imellem hvert. 6. Tilsæt mel og cacaoblandingen. 7. Tilsæt vand og mælk lidt af gangen og rør godt. 8. Kom dejen op i to smurte sandkageforme, der er drysset med mel. 9. Bag kagerne i ca. 1 time i den forvarmede ovn. 10. Tag kagerne ud af formen og lad dem køle af på en bagerist. | |||||||||||||||||||||