HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Blomkålssuppe med kikærter

Skrevet d. 18 Marts 2002
Ingredienser
100 g Kikærter (tørrede)
1 stk Blomkål
1 spsk Rapsolie
1 dl Græskarkerner
20 stk Radiser (små)

Fremgangsmåde
1. Kikærterne stilles til udblødning dagen før, skylles og koges ca. 40 minutter i letsaltet vand.
2. Del blomkålen groft, og sønderkog den i ca. 10 minutter i letsaltet vand.
3. Bland kikærter og kål, blend det sammen med olie, og justér konsistensen med kålvandet. Smag til med salt og peber.
4. Rist græskarkernerne på en tør pande ved middel varme, ganske let.
5. Rens og skær radiser og purløg, og servér suppen rygende varm.