HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Andebryst ved 80 grader

Skrevet d. 2 August 2001
Ingredienser
800 g And. brystkød

Fremgangsmåde
1. Stil ovnen på 80 grader. Kontroller med et ovntermometer. Det er virkelig vigtigt.
2. Rids andebrystets fedtlag gitterformet (men pas på ikke at skære i kødet). Gnid med salt og peber.
3. Lad en ovnfast pande blive varm. Andebrystet lægges med fedtsiden nedad og steges hårdt. Så vendes det, og også kødsiden steges kort og hurtigt.
4. Nu stilles panden i ovnen - og så skal den ikke røres de næste 30-45 minutter. I den milde varme steger andebrystet helt blidt, og det bliver regelmæssigt sart rosa, og saftigt.