HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Laurbærbøf med tomat

Skrevet d. 13 April 2005
Ingredienser
500 g Hakket oksekød
2 tsk Salt
0 dl Persille (Hakket)
15 g Smør
1 dåser Flåede tomater (hakkede)
6 cl Laurbærblad (pynt)

Fremgangsmåde
1. Bland det hakkede kød med æg, hvidløg, salt, peber, smuldrede laurbærblade og persille. Varm smørret på en stegepande. Kom farsen på panden, og glat den ud til en stor bøf med paletkniven.
2. Stik laurbærbladene ned i kødet. Brun bøffen ca. 2 min. på hver side! Vend bøfferne ved at lade den glide ud på et fad eller låg, læg panden over og vend det hele rundt.
3. Hæld de hakkede tomater på panden. Løft lidt op i bøfferne med en paletkniv, så tomaterne fordeler sig på hele panden. Lad bøffen stege færdig på ca. 5 min. under låg.