| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
JordnøddesauceSkrevet d. 21 September 2001Ingredienser3 spsk Solsikkeolie 2 spsk Karrypasta (mild, færdigkøbt) 1 dåser Kokosmælk (usødet) 2 spsk Sukker 3 spsk Eddike (ris- eller æbleeddike) 150 g Jordnøddesmør (grovmalet) Fremgangsmåde 1. Varm olien op i en lille gryde på middel varme, rør karrypastaen i og steg det et øjeblik. Tilsæt kokosmælken, bland den godt og lad saucen simre ved svag varme i 1-2 minutter.
2. Rør jordnøddecremen i, krydr med sukker, salt og eddike. Lad det småkoge i 5-10 minutter, til saucen er dejligt tyktflydende. Smag den til.
3. Smager godt sammen med: hønsekødsspid eller andre kødretter af asiatisk tilsnit, til grøntsager eller ris |