HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Jordnøddesauce

Skrevet d. 21 September 2001
Ingredienser
3 spsk Solsikkeolie
2 spsk Karrypasta (mild, færdigkøbt)
1 dåser Kokosmælk (usødet)
2 spsk Sukker
3 spsk Eddike (ris- eller æbleeddike)
150 g Jordnøddesmør (grovmalet)

Fremgangsmåde
1. Varm olien op i en lille gryde på middel varme, rør karrypastaen i og steg det et øjeblik. Tilsæt kokosmælken, bland den godt og lad saucen simre ved svag varme i 1-2 minutter.
2. Rør jordnøddecremen i, krydr med sukker, salt og eddike. Lad det småkoge i 5-10 minutter, til saucen er dejligt tyktflydende. Smag den til.
3. Smager godt sammen med: hønsekødsspid eller andre kødretter af asiatisk tilsnit, til grøntsager eller ris