HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Pærer i kaffesirup

Skrevet d. 27 Maj 2002
Ingredienser
15 stk Pærer
0 l Kaffe (stærk)
500 g muscovadosukker
0 dl Rørsukker
2 stk Pomerans (skal og saft)
3 tsk Ingefær, syltet (grofthakket)
2 stk Kanel (stang)

Fremgangsmåde
1. Kog en lage sammen af alle ingredienserne undtagen pærerne.
2. Skræl pærerne, men lad stilken blive på.
3. Kog pærerne forsigtigt i lagen, til de er meget møre.
4. Tag pærerne op og kog lagen ind ved ret kraftig varme til en tyk sirup.
5. Appelsiner kan erstatte pomeranser og samtidig undlades rørsukkeret.
6. Spis pærerne lune med vanilleis og/eller chokoladekage. De kan også spises kolde med flødeskum.
7. Pærerne kan holde sig en uges tid i lagen i køleskab.