| ||||||||||||||||||||||
Log ind eller Bliv medlem | ||||||||||||||||||||||
Kategorier |
Spansk mojoSkrevet d. 24 September 2001Ingredienser4 fed Hvidløg 2 tsk Paprika (udelades ved grøn mojo) 0,5 tsk Spidskommen (stødt) 0,5 tsk Oregano (tørret) 2 spsk Persille (friskhakket, udelades ved rød mojo) 3 spsk Vineddike 3 spsk Olivenolie Fremgangsmåde 1. Pil hvidløget og hak det groft. Halvér chilierne på langs, skær stilkene væk, fjern kernerne, skyl chilierne og skær dem i grove stykker.
2. Bland chili med hvidløg og de øvrige ingredienser og krydderier og findel det hele i minihakkeren eller med stavblenderen.
3. Fortynd det eventuelt med et par spiseskeer vand og smag til med salt og peber.
4. Smager godt sammen med: bagte kartofler, grillet kød, grøntsager - eller simpelt hen en portion ris blandet med 2-3 skefulde mojo og pyntet med frisk persille og ristede pinjekerner. |