HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Spansk mojo

Skrevet d. 24 September 2001
Ingredienser
4 fed Hvidløg
2 tsk Paprika (udelades ved grøn mojo)
0,5 tsk Spidskommen (stødt)
0,5 tsk Oregano (tørret)
2 spsk Persille (friskhakket, udelades ved rød mojo)
3 spsk Vineddike
3 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde
1. Pil hvidløget og hak det groft. Halvér chilierne på langs, skær stilkene væk, fjern kernerne, skyl chilierne og skær dem i grove stykker.
2. Bland chili med hvidløg og de øvrige ingredienser og krydderier og findel det hele i minihakkeren eller med stavblenderen.
3. Fortynd det eventuelt med et par spiseskeer vand og smag til med salt og peber.
4. Smager godt sammen med: bagte kartofler, grillet kød, grøntsager - eller simpelt hen en portion ris blandet med 2-3 skefulde mojo og pyntet med frisk persille og ristede pinjekerner.