HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Auberginedip

Skrevet d. 7 Juni 2002
Ingredienser
1 stk Tomat (stor)
2 stk Aubergine
2 stk Peberfrugt (grønne)
2 stk Løg
1 spsk Olivenolie
1 knsp Cayennepeber
2 dl Persille (bredbladet og fintsnittet)
2 fed Hvidløg (fintsnittet)
1 spsk Vineddike
1 tsk Sukker

Fremgangsmåde
1. Grill grøntsagerne på alle sider til de er pænt mørke - på en udendørs grill eller i ovnen. Tomaten skal have kortest tid.
2. Pil skindet af alle grøntsagerne og hak alle grøntsagerne fint.
3. Bland grøntsagerne med olie, cayenne og halvdelen af persillen. Smag til med hvidløg, vineddike, sukker, salt og peber.
4. Servér pureen lun eller kold med yoghurt, brød og et par drys fintsnittet persille.