HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Banana Split

Skrevet d. 8 April 2004
Ingredienser
4 stk Banan (Modne)
50 g Hasselnød
85 g Mørk chokolade (af god kvalitet)
1,5 dl Piskefløde
5 dl Vanilleis

Fremgangsmåde
1. Rist nødderne kort på en tør hed pande. Hak dem godt.
2. Pisk fløden netop stiv. Skræl bananerne og skær dem igennem på langs. Læg to halve bananer på hver desserttallerken. Fordel isen imellem og over bananerne.
3. Læg flødeskum over og drys rundhåndet med hakkede mandler eller nødder og grofthøvlet chokolade. Server straks.
4. Der kan også anvendes andre former for is - prøv fx. en jordbæris sammen med vaniljeis