HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Fasanbryst og lår på rødbedecarpaccio og salat

Skrevet d. 15 April 2004
Ingredienser
2 stk Fasanbryst
2 stk Fasanlår
4 stk Rødbede
2 spsk Honning
2 spsk Balsamicoeddike
1 håndfuld Frisée Salat
0,5 stk Porre (i tynde strimler)
0 cl Olie

Fremgangsmåde
1. Steg fasanbrysterne og lårerne et par minutter på en varm pande i olie, og krydr med salt og peber. Lårerne steges færdig i ovnen i ca. 8-10 minutter ved 175 grader.
2. Vask og rengør rødbederne og læg dem hele på en bageplade. Pensl med honning og balsamico. Bag dem i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter. Skræl rødbederne, skær dem i tynde skiver og læg dem på tallerknen.
3. Skær fasanbrysterne i tynde skiver og læg i en cirkel i midten af tallerkenen.
4. Vask salaten og riv den i mindre stykker. Vend olien i og krydr med lidt salt og peber, og læg salaten på tallerknen. Pynt med låret og lidt porrer i tynde strimler.