HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Mexikanske hamburgere

Skrevet d. 27 April 2005
Ingredienser
2 spsk Peberrod (friskreven)

Fremgangsmåde
1. Flæk bollerne og læg et salatblad på hver. Rør mayonaise og tomatpuré sammen, og smag til med salt og peber. Læg hamburgerne og asparges på salatbladene. Kom lidt sauce over og til sidst kaviar.