HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Lammeburgere

Skrevet d. 27 April 2005
Ingredienser
500 g Hakket lammekød
1 spsk Olie (til stegning)

Fremgangsmåde
1. Lam og gedeost passer fint sammen, og i dag, hvor Ørum mejeri i Jylland laver flere forskellige slags gedeost, kan man vælge mellem en fast skæreost, ost af brietypen eller flødeost til lammeburgere.