HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Limekylling

Skrevet d. 10 Maj 2005
Ingredienser


Fremgangsmåde
1. Drys kyllingen ind- og udvendigt med salt og peber. skær lime og hvidløg i skiver. skyl persille og timian i kyllingen. rør lidt grillkrydderi og olie sammen og pensl kyllingen.
2. steg kyllingen i ovnen ved 170 grader i ca. 1½ time, til den er gennemstegt. Pensl med olieblandingen nu og da. Når der er ca. 30 min. tilbage af stegetiden, lægges de frosne kartoffelbåde rundt om. skær kyllingen i stykker og servér den i fadet med en skål salat til.
3. Retten er IKKE fryseegnet