HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kyllingelever med peberfrugter

Skrevet d. 31 Maj 2005
Ingredienser
500 g Kylling (lever)
3 dl Hønsebouillon

Fremgangsmåde
1. Afpuds kyllingeleverne og brun dem i lidt smør i en gryde. Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med bouilllonen. Kom låg på og lad retten simre i ca. 20 min., eller til leverne er gennemkogte.
2. Smag til med salt og peber og servér med kartoffelmos eller ris.
3. Retten er IKKE fryseegnet..