HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med bøftomater

Skrevet d. 14 Juni 2005
Ingredienser
5 stk Kyllingebryst (MED BEN)
50 g Smør

Fremgangsmåde
1. Flå evt. bøftomaterne og skær dem i store både. Hak løget. Brun kyllongestykkerne i letbrunet smør ved middelvarme på en stor pande. Fordél tomater og løg mellem kyllingestykkerne.
2. Drys krydderurteblade og lidt salt og peber over. Steg ved ganske svag varme, til kyllingekødet er gennemstegt, ca. 20-25 min.
3. Servér retten direkte fra panden sammen med lyst, groft brød eller løse ris med ærter.