HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kylling med tunfisk

Skrevet d. 16 Januar 2006
Ingredienser
100 g Mayonnaise
1 dl Cremefraiche. 38%
1 dl Hvidvin (tør )
1 dåser Tun (i olie (200 g.))
3,5 spsk Kapers

Fremgangsmåde
1. Tag skindet af de kogte eller stegte kyllinger. pil kødet af og fjern ben og brusk. læg kødet tæt sammen i et serveringsfad eller som portionsanretninger.
2. Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen. Hæld olien fra tunfisken, som deles med to gafler. Bland tunfisken i mayonnaisen sammen med hvidvin og kapers, og smag til med lidt hvid peber og evt. salt. Fordel tunsaucen over kyllingekødet.
3. Retten kan laves dagen i forvejen og stilles i køleskabet indtil serveringen.
4. Tunsaucen må gerne trække ind i kyllingekødet.
5. Pynt med karse eller brøndkarse, lidt hakket æg samt små tomatbåde. Servér lun, sprød flute til