HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Risotto med asparges

Skrevet d. 5 Oktober 2005
Ingredienser
1 spsk Olie
2,5 dl Hvidvin
1 l Bouillon
200 g Asparges (friske og grønne)
40 g Soltørrede tomater (i tern)
40 g Parmesanost (frisk)

Fremgangsmåde
1. Hak løg og hvidløg fint. Brin det i olie i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt risene, og lad dem brune med et par minutter. Kom vinen og Culinary Syrup i gryden, og lad det koge ind.
2. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, indtil risene er færdige efter 20-25 minutter.
3. Skær endestykkerne af sapargesene, og smid dem ud. Skær aspargesene i stykker på 2-3 cm., og bring dem i kog.
4. Hæld vandet fra. Tilsæt ost og tomater, og rør rundt. Bland herefter aspargesene i.
5. Servér retten med brød og f.eks. røget skinke eller stegt kylling.
6. Aspargesene kan erstattes med svampe, cocktailtomater eller broccoli.