HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Yankee apples

Skrevet d. 5 Oktober 2005
Ingredienser
2 spsk Smør
1 tsk Kanel (stødt)
1 dl Cremefraiche. 18%
50 g Valnød (hakkede)

Fremgangsmåde
1. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både.
2. Smelt smør, kanel og sirup i en pande og steg æblebådene indtil de er møre.
3. Fordel æblerne på tallerkner. Læg lidt creme fraiche ovenpå. Dryp lidt sirup på og strø valnødderne over. Server straks..