HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Gryderet ala orange

Skrevet d. 12 Marts 2007
Ingredienser
½ kg kød i tern
lidt fedtstof til stegning
2-3 stk løg
2-3 tsk karry
250 g champignons
2 spsk tomatpuré
1/4 l fløde
reven skal af en appelsin

Fremgangsmåde
Smelt fedtstof i en gryde og brænd karry'en af, svits her efter kød og løg heri, når det er svitset godt igennem tilsættes champignon,tomatpuré,fløde og appelsinskal.
Lad retten simre i 30 - 45 min.

Server med kogte ris og evt en god lækker salat.

Velbekomme