HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Skaldyrssalat

Skrevet d. 14 Marts 2007
Ingredienser
1 stor dåse muslinger naturel
2 avocado
2 hårdkogte æg
1 lille dåse majs
200 g kogte rejer
1/4 til 1/2 fintsnittet iceberg salat

Fremgangsmåde
Avocado og æg hakkes groft. Blandes med de øvrige ingredienser - smages til med salt og peber og serveres med letristet brød til.