HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Italiensk pastasalat med røget kalkun til 4 personer (fedtfattig) til 4 personer

Skrevet d. 18 Marts 2007
Ingredienser
300 g. pastasløjfer
½ dl. hvidvinseddike
4 skalotteløg
1 spsk. Dijon-sennep
1 spsk. fromage frais 0,5%
salt, peber og en knivsspids rørsukker
3 gulerødder
250 g. broccoli
1 peberfrugt
1 stor buket frisk basilikum
300-400 g. røget kalkun
icebergblade svarende til et salathoved
evt. rucolasalat

Fremgangsmåde
Pastasløjferne koges efter anvisningen i letsaltet vand. Når de er kogte og afdryppede (godt skyllet i koldt vand) marineres de i en lage bestående af hvidvinseddike, finthakket løg, dijon-sennep, fromage frais, salt peber og rørsukker.
Gulerødderne skæres i stave, broccolien plukkes i små buketter, og peberen skæres i lange strimler.
Bland den afkølede, marinerede pasta med grøntsagerne og anret den smukt på salaten med røget kalkun. Pynt til sidst med lidt af basilikumbladene.
Nydes med lune flutes.