HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Champignon m/løg

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
50 g smør, 500 g løg, 500 g champignon, 2 dl bouillon, 2 spsk. sherry, 2 spsk. citronsaft, salt, peber, persille



Fremgangsmåde
Smelt smørret på en stegepande. Kom de hakkede løg på og lad dem svitse i 10 min. Hæld løgene i et ovnfast fad Tilsæt de rensede, skivede champignon. Hæld bouillon, sherry og citronsaft over. Drys med salt og peber. Vend det hele godt, læg låg eller alufolie på og stil fadet i en varm ovn ved 180 gr. i 15 min.

Serveres straks med et drys persille