HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kulørt bulgur

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
2 tørrede tomater
2 dl bulgur
½ dl ærter
½ dl løse majs
50 g nicoise oliven
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie

Fremgangsmåde
Tomaterne udblødes et par timer og hakkes.
Bulguren hældes i 3 dl kogende vand tilsat et drys salt. Den simrer under låg 10 min., hvorefter den fjernes fra varmen. Hakkede tomater, ærter, majs og olien røres i. Bulguren trækker yderligere 10 min. under låg.

Knus hvidløg røres i olien, og det vendes i bulguren lige inden serveringen.