HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Rosensyltetøj

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
200 g frisk plukket rosenblade.
300 g sukker
Saften fra 2 citroner.
2 glas vand.


Fremgangsmåde
Læg rosenblade i en kasserolle sammen med sukkeret og saften fra en citron, og lad det ligge i blød i 1 time. Kom vandet i, og varm det over lavt blus i 45 minutter. Tag kasserollen af varmen og hæld saften fra den anden citron i. Bring det hele i kog. Når det koger slukkes for varmen. Lad det blive koldt inden du hælder det i rengjorte syltetøjsglas.