HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Waldorffsalat

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
3½ dl. creme fraiche
2 spsk. sukker
lidt salt
4 stængler bladselleri
300 g grønne druer
2 æbler
5o g valnøddekerner


Fremgangsmåde
Creme fraiche smages til med sukker og salt. Heri blandes bladselleri skåret i tynde stykker, halve udstenede druer, æbleterninger og valnøddekerner.
Salaten skal trække 1 time.