HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Vildtsnegle

Skrevet d. 17 Januar 2008
Ingredienser
400 g hakket hjortekød, 100 g hakket flæskekød, 1 pk. sprødristede bacontern, 1 dl fintsnittet selleri, 2 æg, 1 tsk. hvidløgssalt, 3 spsk. hakkede hasselnødder, 2 hakkede løg, 1-2 tsk. oregano, 1 spsk. mel, 2 tsk Roquefort, slat, peber, cayennepeber, 1 pk. butterdejsplader


Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser sammen til en god fars og smag til. Lad den hvile i 15-20 minutter. Rul butterdejspladerne let ud, smør farsen på pladerne og rul dem sammen på den lange led til en roulade. Stil dem koldt et par timer. Skær pladerne i 2 cm tykke skiver med en skarp kniv. Læg skiverne på bagepapir på en bageplade og sæt dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 20 minutter.

Serveres med en god salat f.eks. Iollo Rossa med tranebær og æblesnitter.