HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Kyllingegryde med Mangochutney

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
650g kyllinge småkød.
2 sp. Mango chutney.
10 g smør, kan nemt undværes , hvis gryde eller pande er til stegning uden fedtstof.
2 gulerødder.
1 løg.
1 tsk. karry.
4 dl kyllinge grund suppe
salt og peber.
Tilbehør ris og ristet kokos og mango chutney.


Fremgangsmåde
Kyllingekødet brunes, det hakkede løg hældes ved og bruner lidt med, til det klarer. De skiveskårede gulerødder hældes ved sammen med chutney, karry og suppe og lidt salt. Retten simrer ca. ½ time imens koges ris og ristes koks. Retten smages til med salt og peber og måske mere karry hvis den skal være stærk.