HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Limekylling

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 velfærdskylling, 1 lime, 1 bundt persille, 1 bundt frisk timian, 2 fed hvidløg, salt, peber, grillkrydderi, olie


Fremgangsmåde
Drys kyllingen ud- og indvendig med salt og peber. Skær lime og hvidløg i skiver. Skyl persille og timian. Læg det hele ind i kyllingen. Rør grillkrydderi og olie sammen og pensl kyllingen. Steg kyllingen i ovnen ved 175 gr. i ca. 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Pensl med olieblandingen af og til. Skær kyllingen i stykker og server den i fadet med en skål salat og bagte kartoffelbåde til.