HjemOpskrifterArtiklerButikLoginBliv medlemKonkurrencerForumRestaurant GuideOm madgal
Log ind eller Bliv medlem

Søg i opskrifter

Kategorier

 Brunch
 Brød
 Desserter
 Drikke
 Etnisk
 Fedtfattigt
 Fisk & skaldyr
 Fjerkræ
 Forførende mad
 Forretter
 Glutenfri
 Hovedretter
 Julemad
 Kager
 Klassikere
 Kød
 Lam
 Mad for børn (let at lave...
 Picnic
 Påske
 Ris og pasta
 Salater
 Saucer & dressinger
 Supper
 Tilbehør
 Vegetar
 Vildtretter

Stegt kyllingebryst med feta og champignonsalat

Skrevet d. 30 Januar 2008
Ingredienser
1 pk kyllinge bryst
smør til stegning
timian

Salaten:
Marinade
25 g soltørrede tomater i tynde strimler
1 dl kogende vand
2 spsk. friskpresset citron saft
½ tsk. fint salt
½ dl vindrue kerne olie
peber.

Fyld
450 g champignon i skiver
200g hovedsalat skåret i grove stykker
1 salat løg i kvarter skåret i tynde ringe
6-8 blade rukkolasalat
200 g fetaost i tern


Fremgangsmåde
Steges på panden i ca. 15 min. Drys timian på efter bruningen.

Salaten
Hæld det kogende vand på tomaterne, lad det trække 5 min. tilsæt citronsaft, salt og peber tilsæt olien lidt af gangen. Vend champignonerne i marinaden og det trækker 15 min. Læg en bund af salaten i et fad, anret champignon, salatløg og fetaost herpå. Server flutes til.